DE SIMULATOR

Beleef een unieke ervaring op onze auto simulator. Ontdek of herontdek het Circuit de Spa-Francorchamps vanaf de kant van de coureur.

Vanwege de gezondheidscrisis bij Covid-19 zal de simulator tot nader order gesloten blijven.

Kenmerken

Onze simulator is uitgerust met 3 Full HD schermen en het Asseto Corsa spel. Met zijn force feedback stuurwiel en vibrerende pedalen, zal het je het gevoel geven dat je in een autorace zit. 

Het belangrijkste onderdeel van deze simulator is het bestaan van een frame met een kuipstoel en een frame dat wordt aangedreven door 4 elektrische cilinders die de stoel kantelen naar gelang van de baan en de beweging van het voertuig.

Toegang

Onze simulator is in principe elke dag toegankelijk van 11.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. De tijden kunnen variëren naargelang de beschikbaarheid van een operator.

De openingsuren worden elke dag meegedeeld aan de receptie van de abdij. Als u zeker wilt zijn dat de simulator open is, kunt u bellen naar de receptie op +32 (0)80 88 08 78

Voor uw veiligheid, moet u ten minste 1,60 meter lang zijn

Prijs

De simulator is gratis voor bezoekers en wordt aangeboden door het Circuit Museum. U moet echter een All-In ticket hebben om toegang te krijgen.